Region Syddanmark og Netværkscentret inviterer til møde

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri skriver:
De lokale aktionsgrupper (LAG) i Region Syddanmark, Region Syddanmark og Fødevareministeriets Netværkscent har en række samarbejdsflader vedrørende udmøntningen af landdistrikts- og fiskeriudviklingsprogrammerne. Region Syddanmark og Fødevareministeriets Netværkscenter finder det derfor formålstjenligt at mødes med alle LAG-koordinatorer og evt. et bestyrelsesmedlem fra hver LAG.

På mødet vil der blive mulighed for at drøfte emner, som LAG’erne i regionen har foreslået, regionen vil orientere om aktuelle emner og Netværkscentret vil – efter ønske – orientere om tilskudsmulighederne i hver af de 4 akser under landdistriktsprogrammet og fiskeriudviklingsprogrammet.

Mødet afholdes tirsdag den 16. december 2008 kl. 10.00 – 15.00 i mødesal 4 hos Region Syddanmark, Damhaven 12, 7100 Vejle.

Foreløbig dagsorden:
Kl. 10.00 – 12.00 Drøftelse af emner som LAG’erne har ønsket drøftet
Kl. 12.00 – 13.00 Frokost
Kl. 13.00 – 14.00 Dialog med regionen, v/ Marina Vestergaard og Steffen With
Kl. 14.00 – 15.00 Præsentation af tilskudsmulighederne i landdistriktsprogrammet og fiskeriudviklingsprogrammet, v/ Netværkscentret – og spørgsmål

Tilmelding til mødet kan ske til Region Syddanmark, Steffen With på mailadressen: steffen.with@regionsyddanmark.dk eller landdistrikt@regionsyddanmark.dk. Sidste frist for tilmelding er den 10. december 2008.

Forslag til emner, der ønskes drøftet på mødet, bedes sendt til Netværkscentret, Lykke Skjoldan på mailadressen: netvaerkscenter@dffe.dk. Sidste frist for indsendelse af forslag er den 10. december 2008.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *