Mere miljø og økologi på landet

Fødevareministeriet åbner nu for ansøgninger til fire tilskudsordninger under landdistriktsprogrammet. Tilskudsordningerne skal forbedre miljøet, naturen og fremme økologien i de danske landdistrikter. Ordningerne skal sikre en bæredygtig udvikling og gøre det attraktivt at leve i de danske landdistrikter.
– Regeringen ønsker, at fremtidige generationer skal have mindst samme glæde af naturen, som vi har i dag. Derfor er det vores ambition at styrke miljøet og naturen i vores landdistrikter. Det skal være med til at øge livskvaliteten og den generelle udvikling af vores landdistrikter. Stigningen i det økologiske salg giver i det lange løb en renere natur. Den vej fortsætter vi nu ud af, siger fødevareminister Eva Kjer Hansen.
De fire tilskudsordninger, Fødevareministeriet nu åbner for ansøgninger til, er: Braklægning af randzoner, Pleje af græs og naturarealer, Omlægning til økologi og Miljøbetinget tilskud. Ansøgere, der vil søge tilskud til de fire ordninger skal anvende Fællesskemaet 2008, hvor man også ansøger om landbrugsstøtte.
Find materiale og yderligere information om ansøgningsbetingelser for de enkelte ordninger på DFFEs hjemmeside http://dffe.dk/Default.aspx?ID=38808&PID=354071&year=2008&NewsID=6781 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *