Landsbyer under pres

Dansk Byplanlaboratorium skriver:
Byplan Nyt er Dansk Byplanlaboratoriums blad. Byplan Nyt udkommer 5 gange årligt som delvist sponserede temanumre. Byplan Nyt er et blad – ikke et tidsskrift. Vi bestræber os på, at det skal være overskueligt, indbydende og let at læse for ikke fagfolk og travle mennesker.

I denne omgang er Byplan Nyt sponseret af Velfærdsministeriet og har titlen ”Landsbyer under pres”. Vi mener, at dette temanummer ikke kun er relevant for planlæggere, men at andre, der beskæftiger sig med landsbyer og deres udvikling også vil kunne have glæde af at læse dette temanummer.

Hvis du fremover også kunne tænke dig at modtage Byplan Nyt gratis, er du meget velkommen til at gå ind og melde dig til på vores hjemmeside www.byplanlab.dk, hvor du også kan læse de tidligere numre af Byplan Nyt.

Om temaet.
Byplan Nyt tegner i dette nummer et øjebliksbillede af, hvad der rører sig i de danske landsbyer og hvordan byfornyelsen er flyttet ud i yderområderne. Landsbyerne i dag er præget af forfald og fraflytning, samtidig med at presset vokser på de bynære landsbyer i landets vækstregioner.

I dette temanummer går vi tæt på, hvordan de danske landsbyer skal udvikle sig i fremtiden. Derudover ser vi på, hvad der er i gang af projekter og initiativer, samt inspirerer til, hvordan man fremover kan planlægge, bruge og udvikle landsbyerne.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *