Landlegatet uddeler 2,5 mio. kr.

Fødevareministeriet meddeler:
Landlegatet uddeler 2,5 mio. kr. til aktiviteter på landet. Organisationer og personer kan nu søge om tilskud fra Landlegatet. Fødevareministeriet støtter aktiviteter, som kan forbedre levevilkårene på landet og uddeler i år 2,5 mio. kr. til de bedste projekter.
Fødevareministeriets Landlegat giver tilskud til projekter og aktiviteter, der øger trivslen på landet, forbedrer landbefolkningens indtjeningsmuligheder eller øger viden om landbrugets produktion. Sidste år fik 88 projekter et legat. Der blev bl.a. givet tilskud til at skabe liv i de tomme bygninger på landet, til ferieskoler og til en bioenergirute på Djursland.

I år vil Landlegatet prioritere:
• Studielegater til studierejser, der fremmer livet på landet
• Projekter der fremmer sundhed og forebygger fedme hos befolkningen på landet
• Projekter der gør det mere attraktivt for børn og unge at leve på landet

Landlegatet formål er at støtte aktiviteter, der har et socialt eller kulturelt indhold og har en vis almennyttig interesse og finansieres af overskuddet fra Landbrugslotteriet.

Hvem kan søge:
Landlegatet kan søges af personer, institutioner, organisationer og foreninger. Studerende og ansatte ved Danmarks universiteter og handelshøjskoler kan søge om tilskud til studierejser med det formål at fremme livet på landet.

Ansøgningsfrist:
Sidste frist for at søge tilskud fra Landlegatet er den 14. november 2008.

Lokalafdelinger under Familieudvalget, Familie og Samfund og 4H skal søge støtte til projekter med fælles tema gennem deres respektive regionale foreninger, som udarbejder en fælles ansøgning.

Find ansøgningsskema og vejledning på http://ferv.fvm.dk/Landlegatet.aspx?ID=4761

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *