Landdistriktskonference

Region Midtjylland skriver:
Region Midtjylland afholder d. 3. marts 2008 en national landdistriktskonference på Gl. Estrup på Djursland. Vi vil gerne sætte fokus på, hvordan vi sammen skaber ”det lette liv på landet”. Er landdistriktsprogrammerne gode nok? Føres den rigtige politik? Er der midler nok? Fungerer samarbejdet mellem EU, stat, regioner og det lokale niveau godt nok?
Landbrugskommissær Mariann Fischer Boel, vicedirektør Morten Lautrup-Larsen fra Fødevareministeriet, regionsrådsformand Bent Hansen, Region Midtjylland og borgmester Torben Jensen, Norddjurs Kommune, er oplægsholdere. Beslutningstagere på alle politiske niveauer er blandt de inviterede til konferencen. Klik her for at se program og tilmeldingsblanket. Bemærk, at tilmelding skal ske til Gl. Estrup. Af pladsmæssige hensyn vil der blive tale om invitation af en begrænset deltagerkreds. De inviterede er naturligvis velkomne til at lade invitationen gå videre til en anden i samme organisation. For formændene i de Lokale Aktionsgrupper gælder det, at de er velkomne til at invitere koordinator og et yderligere bestyrelsesmedlem med.
Konferencen afholdes som et led i Region Midtjyllands informationssamarbejde med Europa-kommisionens repræsentation i Danmark om ”Europe-Direct”.
Find mere om Gl. Estrup på http://www.gammelestrup.dk/ eller klik her.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

3 svar til Landdistriktskonference

  1. Pingback: Landdistrikternes Fællesråd » Landdistriktskonference

  2. Pingback: Landdistrikternes Fællesråd » Landdistriktskonference

  3. Pingback: Landdistrikternes Fællesråd » Landdistriktskonference

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *