Købmanden ruller

Købmanden ruller mellem Horsens og Vejle

"Jeg skal ikke være rig på det her, det skal bare løbe rundt," erklærer Den Rullende Købmand, Søren Thomsen fra Bottrup ved Hedensted. Han har investeret i en bil, en computer og indledt et samarbejde med en lokal købmand. For 15 kroner leveres købmandsvarer til døren i området mellem Horsens og Vejle.
  
Søren Thomsen regner især med at hente sine kunder blandt de ældre i området, men også travle børnefamilier og små firmaer hører til målgruppen. Søren Thomsen har sammensat en indkøbsseddel på 6 A4-sider, hvor folk kan afgive deres bestilling.

Man kan bestille kolonialvarer og fersk kød, øl og vand, ugeblade og meget andet. Er der særlige ønsker, der ikke står på sedlen, er der plads til at skrive dem på. Portoen er betalt, så det er bare om at smide brevet i postkassen, så leveres ugens indkøb til døren og betales på stedet, enten kontant eller på Dankort. Leveringen sker indtil vi-dere på faste ugedage.

"Måske viser det sig, at folk gerne vil have leveret to gange om ugen eller på andre tider end mellem kl. 13 og 18," siger Søren Thomsen.

"Så det kan være, at jeg ændrer lidt på tingene efterhånden. Men først og fremmest vil jeg levere en god service til fornuftige priser."

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008, Nyhedsbrev. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *