Jernbanen mellem Ringe og Faaborg

Foreningen Langs banen skriver:
Over snart mange år har der fra tid til anden været drøftelser om fremtiden for jernbanen mellem Ringe og Faaborg. Det er vi en selvbestaltet initiativgruppe, som har sat os for at gøre noget ved.
Området langs banen berører omkring ¼-del af alle lokalsamfund i kommunen og godt 10 % af befolkningen. Det seneste års tid har vi arbejdet med udviklingsmuligheder langs jernbanen og foretaget os en række sonderinger om ideen bag et sådant projekt – alt sammen inspireret af en dialog med utallige interessenter, dvs. en masse enkeltpersoner, mange grupper og foreninger samt virksomheder, lokalrådene langs jernbanen, LAG og Fynsland. Måske er du blandt dem.

Inden det videre forløb med vor ide vil vi gerne holde et visionsmøde med de mange interessenter. Til mødet er også inviteret en række organisation, institutioner og foreninger med interesse for ideen herunder SDU og studerende derfra.

Mødet holdes på Espe Skole den 2. december kl. 17-21 med Henrik Larsen som ordstyrer.

På den baggrund vil vi gerne invitere dig til at deltage i denne debat.

Netop nu har vi fundet frem til et navn på foreningen – vi kalder den Langs banen. Det udtrykker noget fremadrettet, noget med et drive over sig. Dette signal vil gruppen gerne sende.

Har du spørgsmål til ideen bag projektet, så kontakt os venligst.

Af hensyn til bespisning under mødet vil vi gerne have en tilmelding senest den 28. november.

Vi ser frem til en god debat.

Venlig hilsen

Peder Uhd
Tovholder for Langs Banen
Tlf. 6266 1476 – 2016 1476

Tilmelding
Du bedes tilmelde dig mødet hos Peder Uhd, pu@dtmconsult.dk eller tlf. 62 66 24 76 snarest muligt og senest den 28. november 2008.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *