Hans Henrik Fischer, Vice Precident, Danfoss A/S gæster Udfordringen

Slutspurten for dette års Landdistriktsudfordring d. 7. og 8. september i Tønder nærmer sig. Spændende indlægsholdere gæster fredagens seminar: Hans Henrik Fischer, Danfoss A/S, Flemming Just, Institutleder IFUL og Henrik Lodberg, Erhvervsministeriet.

Hans Henrik Fischer, Vice Precident, Danfoss A/S vil tale om den store virksomheds betydning for landdistriktet og lokalsamfundet. Dette oplæg efterfølges af Flemming Just, den nye institutleder på Institut for Forskning og Udvikling i Landdistrikter. Han vil fortælle om instituttets tanker og indsats i forhold til erhvervsudvikling i landdistrikterne. Henrik Lodberg, kontorchef i Erhvervsministeriet vil tale ud fra kommunalreformen, de regionale vækstfora, herunder de nye regionale erhvervsudviklingsstrategier med fokus på brobygning mellem land og by.

Studieturen henvender sig til embedsmænd og konsulenter, der har landdistriktsudvikling som arbejdsområde i stat, region / amt og kommune. Turen er arrangeret i tæt samarbejde mellem Sønderjylland Amt og Landdistrikternes Fællesråd.

Vi minder om, at sidste tilmelding er den 25. august til cms@landdistrikterne.dk eller 76 340 352.

Mere info her:

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *