Branderup vinder Landbrugets initiativpris 2008

TV Syd skriver:
Branderup kunne i dag modtage landbrugets initiativpris. Byens borgere har formået at skabe en attraktiv landsby – både for landmændene omkring byen og borgerne i byen. Det var en flok glade ildsjæle, der i eftermiddag kunne drage til Herning for at modtage landbrugts initiativpris 2008. Som de eneste i byen har de siden slutningen af oktober vidst, at den flotte pris ville ende i Branderup.

I al hemmelighed, havde landdistriktskonsulent Bodil Bertelsen indstillet byen til prisen, og det var noget af en overraskelse, at Branderup vandt.

– Vi blev så overraskede og lykkelige, da vi fik det at vide. Vi vidste jo selt ikke, at Boldil havde indtillet os, fortæller Kirsten Willadsen, der var blandt de ti, der modtog prisen på byens vegne.

Blandt byens mange tiltag, kan opførelsen af et aktivcenter, oprettelsen af en friskole og børnehave, velkomstpakker til nytilflyttere, gaver til nyfødte, fællesspisninger 3 gange om året, byfest og naturstier omkring byen fremhæves som nogle af de ting, der hev sejren i land.

Prisen består af en flot stenskulptur, der kan pynte i byen. Indtil videre er planen, at den skal opstilles foran det nye aktivcenter.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *