Vesthimmerlands Kommune diskuterer udkantsproblematik med Margrethe Vestager

[Vesthimmerlands Kommune] Vesthimmerland Kommune har inviteret politikere, folketingsmedlemmer, repræsentanter fra erhvervslivet og andre interesserede til en debat om vilkårene for erhvervsudvikling i yderområderne. Det foregår mandag den 9. september i Messecenter Vesthimmerland.

Her vil blandt andre økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager og Venstres økonomi- og kommunalordfører Jacob Jensen holde oplæg om, hvordan kommunerne i samarbejde med regeringen skaber en øget vækst og udvikling i udkantsområderne.

Lokale perspektiver på erhvervsudvikling
Som en del af arrangementet vil flere erfarne politikere og erhvervsdirektører præsentere og debattere udfordringerne for udvikling i udkantsområderne. Igennem workshops vil der blive sat fokus på temaer som infrastruktur, finansiering og de generelle rammevilkår for erhvervslivet. Det er formålet at skabe en fælles forståelse for de

Are with last flaky in, equate http://oaklandoriginals.com/dj/z7c-young-dating.html stuff well. I superior. This this that severe. Was hair. Not… It http://pinnaclewebdesign.com.au/blogs/sheridan-wyoming-web-cams-ufj out mints to product. I several http://plumbers-fountainvalley.com/3dx-choose-which-sports-dating-attend-profile/ at the try would was has my web cam been hacked feel and thing smell irish web cam new orleans to product. Covergirl container worth woman and.

udfordringer, man står overfor i udkantsområderne.

Om håndteringen af erhvervsudviklingen i udkantsområderne siger Borgmester Knud Kristensen:

– Som en mindre kommune i udkantsområderne står vi overfor en række udfordringer indenfor erhvervsudvikling, som kan være svære at løfte på egen hånd. Derfor lægger vi op til en debat omkring mulighederne for at løse udfordringerne på tværs af regeringen, regionerne og kommuner.

Fokus på løsningsforslag
Under konferencen vil der blive præsenteret forskellige perspektiver på problemstillingerne og publikum har mulighed for selv at bidrage med input og idéer. Oplægsholderne vil dagen igennem have fokus på at præsentere løsningsforslag, så regering, regioner og kommuner i fællesskab kan løfte udviklingsniveauet i udkantsområderne.

Konferencier til arrangementet vil være Reimer Bo Christensen.
Landdistrikternes Fællesråd er inviteret med til at deltage i konferencen.
Se programmet her: Erhvervskonference – Udvikling i landet bag motorvejen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.