V og K i kamp for statslige arbejdspladser i provinsen

[P4 Fyn] Det har været et politisk tema i årevis uden de store resultater. Nu har Venstre sammen med de Konservative kastet sig ud i en fornyet kamp for de statslige arbejdspladser i provinsen.

Tirsdag den 19. februar var de ude med et forslag, der blev behandlet i Folketingets Udvalg for Landdistrikter og Øer. Venstres fynske folketingsmedlem, Erling Bonnesen, der er en af taltsmændene for flere statslige arbejdspladser i provinsen, udtalte til P4 Fyn forud for mødet:

– Når man for eksempel skulle flytte rundt på jordbrugskommissionerne eller miljøcentrene, så er det oplagt at nogle af arbejdspladserne skal placeres netop på Fyn, og uden for København. Og der har vi jo kunnet se, at den nuværende regering har flyttet en del af det til København, og det er vi jo ikke tilfredse med, siger Erling Bonnesen.

Erling Bonnnesen er medlem af Udvalget for Landdistrikter og Øer.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Et svar til V og K i kamp for statslige arbejdspladser i provinsen

  1. Torben Skov skriver:

    Vedr. Lukning af kaserner.
    Flyt i stedet officerskolen ved Svanemøllen væk fra Kbh og ud i det virkelige liv.
    Den tidligere blå regering var ikke en pind bedre. De sørgede for i 2011(?) at Statens veterinære serumlaboratoriums afdeling for vildt-, fjerkræ-, pelsdyr – og fiskesygdomme blev flyttet fra Århus og ind på stenbroen i Kbh. Sådan noget burde da i særdeleshed høre hjemme på landet, hvor tingene foregår!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *