Udvalget til Tønder og Vejen Kommune

[LDF] Folketingsudvalget for Landdistrikter og Øer fortsætter i den kommende uge deres studietur rundt om i landet. Tirsdag den 14. august og onsdag den 15. august går turen henholdvis til Tønder og Vejen Kommune. Her skal politikerne se på de muligheder og udfordringer, som gør sig gældende i den del af landet. 

De skal blandt andet besøge Rømø Havn, landsbyen Ballum, Løgumkloster Refugium og æggebakkeproducenten Hartmann i Tønder Kommune. I Vejen går turen blandt andet til Innovationshuset i Rødding, Rødding Hotel og landsbyen Københoved. Politikerne skal desuden høre om digital infrastuktur i Vejen Kommune og Nordic Synergy Park.  

Landdistrikternes Fællesråd er med
Landdistrikternes Fællesråd er med begge dage. Vi glæder os til at høre om de potentialer og særlige problemstillinger, som gør sig gældende i den del af landet. Vi benytter også turene til at få kendskab til gode lokale udviklingsprojekter. Flere af dem vil sandsynligvis komme med på Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikters vidensportal over gode eksempler på lokal udvikling. 

    

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.