Udeforsamlingshus i Fjelstervang er med i ‘Byg det op’ finalen

[Ringkøbing-Skjern Kommune] Landsbyen Fjelstervang er et af bare otte steder i Danmark, der har fået et projekt i finalen i den landsdækkende konkurrence ”Byg det op”, som bl.a. DR, Realdania og Dansk Arkitekturcenter står bag. Mere end 800 projekter har været indsendt, så konkurrencen har været hård.

I alt skal der findes frem til fire projekter, der bliver realiseret med hjælp fra nogle af landets mest interessante unge arkitekter, rådgivere og med økonomisk støtte på op til 1,6 millioner kroner.

Hele landsbyen står bag projektet
Projektet fra Fjelstervang er et udeforsamlingshus, der skal gøre det praktisk og økonomisk muligt for byens foreninger at fortsætte – og udvide – mulighederne for arrangementer som byfest, løbeklub, forældrekaffe, sportsstævner, koncerter, temauger osv. Samtlige foreninger i byen står bag projekt og deltagelsen i konkurrencen.

Udeforsamlingshuset er en åben og lys bygning, hvor man med god samvittighed kan gå ind med både løbesko og fodboldstøvler. Bygningens sider er åbne, lyse og fleksible, og giver fornemmelsen af at sidde ude i det fri.

Udeforsamlingshuset vil sikre, at alle foreninger tør binde an med arrangementer uden at ”frygte” vind og vejr. Samtidig giver konstruktion og byggematerialer et miljøvenligt og bæredygtigt byggeri.

Fjelstervang ligger i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Se Fjestervangs ansøgning på DR’s hjemmeside og læs om ‘Byg det op’ kampagnen på Realdanias hjemmeside.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Et svar til Udeforsamlingshus i Fjelstervang er med i ‘Byg det op’ finalen

  1. Lone Bak Dalsgaard, Mariagerfjord landdistrektsråd. skriver:

    En helt fantastisk ide, som alle kommuner burde tage til sig. Usikkerheden omk. vejr og vind ved arrangementer skaber ofte ekstra meget arbejde med både en plan A og B. Nu løser Ringkøbing-Skjern kommune problemet. TIL LYKKE med projektet.
    Med venlig hilsen Lone Bak Dalsgaard, Mariagerfjod kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *