Tønder risikerer at miste skattecenter og mange offentlige arbejdspladser

[Tønder Kommune] Medarbejderne i Skattecenter Tønder ved som i de øvrige centre ikke om de er købt eller solgt. Og bekymringen for skattecentret i Tønder er ikke blevet mindre efter, at sagen er blevet diskuteret med skatteministeren i Folketingets spørgetid.

Tønders borgmester Laurids Rudebeck udtaler om sagen:  

– Vi har naturligvis fulgt denne sag tæt, da de mange arbejdspladser i skattecentret i Tønder betyder rigtig meget for os. Derfor er det også med dyb bekymring, at jeg hører skatteministerens udtalelser, som er med til at skabe unødig utryghed om de mange familier i Tønder og andre steder i landet, som nu ikke ved, om de er købt eller solgt i skatteministerens planer. Vi har indtil nu haft et godt og konstruktivt samarbejde med SKAT og vil naturligvis kæmpe for, at det kan fortsætte med et skattecenter placeret i Tønder.

Folketingsmedlem Hans Chr. Schmidt siger:

– Jeg støtter naturligvis op om borgmester Laurids Rudebecks bestræbelser på at bevare et skattecenter i Tønder. Jeg er derfor ærgerlig over, at skatteministeren ikke kunne være mere konkret i sine overvejelser under dagens diskussion i Folketinget. I stedet skabte han større utryghed blandt de omkring 130 medarbejdere hos skattecentret i Tønder, som risikerer at blive fyret. Det er en stor lokal arbejdsplads, som regeringen her spiller hasard med. Jeg ser derfor frem til det samråd i folketingets Udvalg for Landdistrikter og Øer, som jeg har indkaldt skatteministeren til den 26. november. Her forventer jeg, at vi kan få afklaret disse spørgsmål, og dermed skabt tryghed om medarbejdernes situation.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.