Temaerne på plads til Landdistrikternes Dag på Christiansborg

[LDF] Landdistrikternes Fællesråd holder traditionen tro Landdistrikternes Dag, og ligesom sidste år foregår det den 24. oktober i Fællessalen på Christiansborg. Temaerne bliver i år ‘finansiering af erhverv og boliger i landdistrikter og yderområder’, ‘turisme’ samt ‘iværksætteri og udvikling af mindre erhverv i landdistrikter og yderområder’.

Vi er i fuld gang med at finde folketingspolitikere og debattører til arrangementet. Mange politikere ønsker at være med, og vi har allerede fået tilsagn fra flere af dem. Vi håber også, at Carsten Hansen (S), minister for by, bolig og landdistrikter vil holde et indlæg om ‘regeringens indsats for landdistrikter og yderområder i 2013’ først på dagen.

Så snart programmet og de sidste debattører er på plads, lægger vi det op på www.landdistrikterne.dk sammen med et tilmeldingsmodul.

Meld dig til allerede nu
Der var meget stor interesse for arrangementet sidste år, og til sidst måtte vi lukke for tilmelding. Hvis du vil være sikker på at få en plads til arrangementet, kan du tilmelde dig allerede nu ved at sende en mail til: mail@landdistrikterne.dk. Skriv ‘Tilmelding til Landdistrikternes Dag’ i emnefeltet, og oplys navn, organisation/forening, adresse, email og tlf. i din mail.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.