Tak for donationen, Hr. fond

[Bog til ildsjæle] Tak for donationen, Hr. fond er titlen på en ny bog, der er skrevet til de mange ildsjæle rundt om i landet, som har et godt projekt, men mangler midlerne. 

Bogen lærer ildsjæle og foreninger at beskrive et godt og slagkraftigt projekt. Den beskriver, hvordan man laver en ansøgning til en fond eller pulje, så den har bedre chancer for at komme igennem nåleøjet, så projektet kan realiseres med en donation fra fonde eller puljer. Bogen indeholder 10 kapitler og en stribe bilag, der går i dybden med de udfordringer, man står overfor, når man skal beskrive et rigtig godt projekt og skaffe pengene til det.

Sæt dig ind i kommunens politik på området
“Man skal løfte blikket og byde ind med en mere offentlig dagsorden og prøve at ramme en større målgruppe end ens egen, hvis man skal have økonomisk hjælp udefra. Man skal have sat sig ind i sin kommunes politik på området og trække i samme retning som den”, siger forfatteren til bogen Torben Stenstrup i et interview i Jyllands-Posten.

Læs artiklen “Fondene vil mærke ildsjælen” på jp.dk 

Torben Stenstrup rådgiver i, hvordan man laver gode fondsansøgninger, men han udformer dem ikke selv, for fondene vil hellere mærke ildsjælene i ansøgningerne end den professionelle konsulent.
 
Bogen er udgivet af foreningsforlaget. Den er på 136 sider og koster 298 kr.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.