Tag del i debatten om det gode liv på landet – konference 8. juni 2013

Onsdag den 8. juni 2013 holdes der afslutningskonference på projekt Vennelandsbyer,  hvor lokalråd fra Slagelse Kommune og Lolland har været samlet for at genopdage de særlige muligheder og styrker i de lokale fællesskaber på landet. Afslutningskonferencen holdes på Knuthenlund Gods og er åben for alle interesserede.

Her vil projektet blive fremlagt, og godsejer Sussanne Hovmand vil perspektivere over dette i kraft af hendes arbejde i Visionsgruppen for landdistrikter 2030.

Alle der bor på landet eller arbejder med landet vil kunne få noget ud af dagen, og Man opfordres derfor til at melde sig til arrangementet. Skriv navne på deltagere og hvor du kommer fra, således at deltagerlisten bliver så komplet som mulig, og så kokken ved, hvor mange der spiser med efter konferencen. Frokosten betales af projektet og drikkevarer hertil, står man selv for.

Program og tilmelding
Se program og invitation til konferencen her: Tag del i debatten om det gode liv på landet. Tilmelding kan foregå på jbe@landudviklingslagelse.dk eller tlf. 2336 7375 senest d. 21. maj 2013. Der tages dog forbehold for, at der er begrænsede pladser, og tilmelding sker efter først til mølleprincippet.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Et svar til Tag del i debatten om det gode liv på landet – konference 8. juni 2013

 1. Bodil Therkelsen skriver:

  Kan ugedag og dato passe til “konferencen om det gode liv på landet”?
  jeg kan altså ikke få onsdag, d. 8.juni 2013 til at passe med min kalender?
  Onsdag viser d. 5 juni og datoen d. 8.juni viser lørdag som ugedag???
  Hvad skal jeg holde fast i?
  Hilsen
  Bodil Th

Der er lukket for kommentarer.