SuperBrugsen vil sælge lokale fødevarer

[SuperBrugsen] Lokale producenter får nu mulighed for at sælge sine produkter direkte til områdets superbrugser. Under overskriften “Findes verdens bedste gulerødder i din have” inviterer SuperBrugsen 500 nye, lokale og kvalitetsbevidste leverandører til deres 230 butikker over hele landet.

SuperBrugsen har derfor sendt nedenstående opfordring ud til interesserede leverandører: 

“I takt med at supermarkedskæder vokser på tværs af landegrænser, bliver udvalget i butikkerne mere ens og varerne mere industrialiserede. I SuperBrugsen går vi den modsatte vej. Vi synes ikke, kunderne skal møde de samme varer i Düsseldorf og Dianalund. Derfor har vi mange lokale varer i vores butikker.

I Roskilde fyldes køledisken med mælk fra det nærliggende Osted Mejeri. I Esbjerg lægger de Vium leverpostej i kurven. Og i Rønne pryder honning fra den Gamle Skole hylderne. Der er mange eksempler, men vi vil gerne ha’ flere.

Derfor søger vi nu 500 nye, lokale og kvalitetsbevidste leverandører til vores 230 butikker over hele landet. Så kender du én med smiley-ordning og lokale lækkerier, får du et kæmpe smil fra os og vores kunder. Giv os et praj og kig efter mærket for lokale varer i toppen af denne annonce næste gang, du handler.

De friske, miljøvenlige og lokale varer havner nemlig på hylderne i din SuperBrugsen i takt med, at vi finder dem. Jo flere, desto bedre. Bedre for lokalområdet, miljøet og for dig. Ta’ fat i din lokale brugsuddeler, giv os et praj på facebook.com/superbrugsen eller skriv til os på superbrugsen.dk/lokalevarer .”

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.