Nyt inspirationskatalog om bredbånd til danskerne

[MBBL] Et nyt inspirationskatalog samler nyttig viden og gode eksempler til kommuner, regioner, lokale ildsjæle og virksomheder om mulighederne for bredbåndsudrulning. Kataloget skal støtte op om regeringens målsætning med at give alle danskere adgang til hurtigt internet.

Regeringens målsætning er, at alle danskere skal kunne få adgang til en internetforbindelse med en hastighed på mindst 100 Mbit/s senest i 2020. For at fremme denne udvikling har Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter i samarbejde med Kommunernes Landsforening, Danske Regioner, Økonomi- og Indenrigsministeriet og Erhvervsstyrelsen udarbejdet et inspirationskatalog om bredbåndsudruling.

Henvendt til alle
Kataloget henvender sig til alle, som ønsker at etablere bredbånd – både lokale ildsjæle og virksomheder rundt i landet. I kataloget findes der information, som retter sig til forskellige aktører i kommuner og regioner. Kommunen kan eksempelvis læse om, hvordan man tænker bredbånd ind i den kommunale planlægning, og hvordan man støtter de lokale ildsjæle. Der findes også information om de mere tekniske områder samt de forskellige støttemuligheder. Endelig er der samlet en række gode eksempler på, hvad kommuner og regioner allerede har gjort på området.

Læs mere og find kataloget på ministeriets hjemmeside.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.