Ny platform til ildsjæle

[Lokalavisen Fredericia] Middelfart Kommunes lokaludvalg  har nu fået nye hjemmesider.

Cirka halvdelen af kommunens otte lokaludvalg havde ingen hjemmeside før, og den anden halvdel har nu skiftet til et nyt fælles hjemmesidesystem. “Lokaludvalgene i Middelfart Kommune er et talerør for lokalsamfundene, og en hjemmeside er for dem et uundværligt redskab til at skabe opmærksomhed omkring de lokale anliggender,” siger borgmester Steen Dahlstrøm. 

 Middelfart Kommune og den lokale aktionsgruppe LAG Middelfart er gået sammen om finansieringen, så det er gratis for lokaludvalgene at få oprettet deres hjemmesider.

Ny platform til ildsjæle
Hjemmesiderne give kommunens ildsjæle en ny platform til at informere om vigtige begivenheder og nyheder fra lokalområdet, fra Middelfart Kommune og LAG Middelfart. Hjemmesiderne henvender sig til samtlige borgere i området, til erhvervslivet, til foreningslivet, til turister og tilflyttere. 

Kommunen igangsatte projektet i juni måned i samarbejde med LAG Middelfart, efter at lokaludvalgene var kommet frem med ønsket om egne hjemmesider på det årlige dialogmøde i maj måned mellem lokaludvalg, byråd og forvaltningen. – Alle lokaludvalg vil i begyndelsen af det nye år være på nettet.
 
 
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.