Naturens Dag – tilmeldingsfrist for arrangører 1. maj 2013

[Friluftsrådet] Søndag den 8. september er det Naturens Dag, den årligt tilbagevendende mærkedag for frilufts-og naturoplevelser. Og det er nu du skal i gang, hvis du vil dele din natur- eller friluftsinteresse med andre.

Tilmeldingen for arrangører åbner nemlig 1.maj 2013.

Nemt at være med
Det er nemt at være med. Det eneste man som arrangør på Naturens Dag skal gøre, er at planlægge og gennemføre en aktivitet i naturen søndag den 8. september. Arrangementet eller aktiviteten skal du registrere på www.naturensdag.dk, hvor folk så kan søge mellem alle oplevelserne på Naturens Dag.

– På den måde viser vi naturen og friluftsmulighederne frem for de mange tusinde familier, der gerne vil mere ud i naturen, hvor mange og varierede oplevelser, naturen har at byde på, siger Astrid Bjørg Mortensen fra Friluftsrådet.

Arrangører kan vælge at få en gratis arrangørpakke med PR-materialer og andet, der fortæller, at man står for et arrangement på Naturens Dag.

Temaet i år er “vild med naturen”, men det er valgfrit om arrangører vil bruge årets tema som udgangspunkt for de aktiviteter, de tilbyder. Både kommuner, foreninger, institutioner og private tilbyder arrangmenter i naturen på Naturens Dag. Fælles for alle arrangører er, at de gerne vil vise flere danskere, hvad naturen og friluftslivet har at byde på.

Læs mere om at være arrangør

Læs mere om Naturens Dag eller registrer dit arrangement på www.naturensdag.dk

Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening samarbejder om Naturens Dag, og står for landsdækkende PR-kampagne. Formålet er at få flere børnefamilier ud i naturen.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.