Ejnar Tylvad ny formand for Danske Landsbyer

Ejnar Tylvad, ny formand for Danske Landsbyer.

[LDF] Lørdag den 17. marts blev det besluttet, at Ejnar Tylvad er ny formand for Danske Landsbyer. Ejnar overtager posten efter Ole Olsen.

Ejnar Tylvad er fra Rækker Mølle. Som formand for Danske Landsbyer er han automatisk næstformand i Landdistrikternes Fællesråd. Ejnar er i forvejen formand for Rækker Mølle Udviklingsråd og bestyrelsesmedlem i Den Lokale Aktionsgruppe Ringkøbing-Skjern, LAG.

”Vi er i gang med en spændende udvikling, hvor det mere end nogensinde er vigtigt at forene kræfterne på landdistriktsområdet og særligt i landsbyerne, som i disse år har store udfordringer”, udtaler Ejnar Tylvad.

Danske Landsbyer er en afdeling i Landdistrikternes Fællesråd, der er en paraplyorganisation for landdistrikterne i Danmark.

”Vi glæder os til samarbejdet med Ejnar Tylvad og det fortsatte samarbejde med Danske Landsbyer. Der er mange fordele ved, at vi samler kræfterne på landdistriktsområdet. Der ligger fortsat uudnyttede potentialer i vores interne organisering, og Landdistrikternes Fællesråd har mulighed for at blive endnu mere dagsordenssættende i fremtiden,” udtaler Steffen Damsgaard, formand for Landdistrikternes Fællesråd.

Nye udvalgsmedlemmer
Den 17. marts sagde udvalget Danske Landsbyer samtidig goddag til 2 nye medlemmer; Ole Flemming Lyse og Jørgen Folkvang. Jørgen Folkvang er fra Egense og formand for Foreningen af Landsbyer i Aalborg Kommune (LAK).

Ole Flemming Lyse er fra Stouby og medlem af Hedensted Byråd som formand for Teknik og Forsyningsudvalget. De to nye medlemmer betød samtidig et farvel til Martin Damborg Nielsen fra Ringsted og Jørgen Hammer fra Bornholm.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Et svar til Ejnar Tylvad ny formand for Danske Landsbyer

  1. Pingback: nyhedsmail 23. marts 2012 | Udviklingsråd - HHST

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *