Campister vil have internet på ferien

[Dansk Camping Union] En god internetforbindelse er afgørende. Det mener flere campister, der er enige i kritikken af ringe internetforbindelse på mange danske campingpladser.

Den seneste tid har Dansk Camping Union og Campingrådet været ude og efterlyse fibernet til campingpladser i udkantsdanmark, og på Dansk Camping Unions facebookside bliver de bekræftet i, at danske campister fravælger campingpladser med dårlig internet.

– Hvis ikke der er internetforbindelse og ej heller 3G, ja, så finder vi altid en anden plads, skriver Søren P. Sørensen for eksempel i en kommentar på siden.

Finder lokale seværdigheder på internettet
At ordentlig internet er en efterlyst vare på de danske campingpladser bliver bl.a. bekræftet af Kenneth Skou, der skriver på facebooksiden

– Vi bruger det blandt andet til opdateringer på vores GPS til geocaching, upload af fede feriebilleder og for at holde kontakt med resten af familien. Ydermere finder vi gerne mange af de lokale seværdigheder og historier om aftenen, når vi sidder over kaffen og fordøjer dagen.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.