Badebyen Marielyst vil bruge Videncenter for Kystturismes anbefalinger

For ca. to uger siden udsendte Videncenter for Kystturisme deres anbefalinger om, hvordan man kan optimere den danske kystturisme. Badebyen Marielyst på Falster var et af de steder, som Videncenter for Kystturisme analyserede forud for deres anbefalinger.

Nu har Guldborgsund Kommune via projekt Marielyst Resort inviteret en af centrets medarbejdere til at fortælle om, hvad badebyen kan gøre bedre. Det sker til en fælles visionsaften, og den nye viden skal de bruge til at gøre Marielyst til en endnu større turistattraktion.      

Vision for Marielyst Resort 2018
Alle med interesse for badebyen Marielyst er inviteret til visionscafe onsdag den 27. november. Målet er, at deltagerne finder en fælles vision for Marielyst Resort 2018, som alle kan arbejde sammen om at opfylde. Arrangørerne glæder sig til at se såvel turismeaktører, grundejere, foreningsmedlemmer, borgere og kolleger, unge som voksne.

Program

Kl. 19-20
Claudia Rota Andersen fra Videncenter for Kystturisme indleder visionscafeen med at fortælle, hvad vore gæster, eksperterne og testshoppere mener om Marielyst? Det ved vi fra de analyser, som Videncentret har gennemført henover sommeren 2013.

Kl. 20-22
Efter en kaffepause skal deltagere selv i sving. Konsulent, Morten Skovvang, fra Skovvang/Jensen Design & Process vil guide os frem til en fælles vision for Badebyen Marielyst. For at skabe fremdrift, skal vi også bruge workshop-tiden på at sikre, at der bliver taget det næste vigtige skridt mod realiseringen af visionen.

Deltagerne skal
– sætte billeder på Marielyst Resort 2018
– sætte ord på, hvad vi vil og hvordan vi kommer derhen
– sætte gang i et samarbejdende Marielyst

Det med billeder skal tages helt bogstaveligt, for arrangørerne opfordrer deltagerne til at medbringe et billede i a4-format, der både viser det bedste ved deres Marielyst i 2013 og viser et tema, der kan indgå i den fremtidige vision.

Marielyst Helhedsplan
Visionscaféen tager afsæt i det Kick Off-møde, der blev holdt i marts måned samt i Marielyst Helhedsplan.

Et vigtigt element i helhedsplanen er en forskønnelse af Marielyst Torv og Strandstrøg, og vinderprojektet er nu ved at blive udfoldet og realiseret.

– Det er vigtigt, at vi som kommunens turistcenter fremstår som et resort med en kvalitet, der matcher det nye torv, som vi har store forventninger til” påpeger Flemming Jantzen, formand for kommunens Erhvervs- og Turismeudvalg og fortsætter:

– Det er nu, vi har chancen for at markere os som danskernes foretrukne badeby, og derfor skal alle trække på samme hammel for at fremstå som et samlet ferieresort. Og det kræver en fælles vision.

Tilmelding nødvendig på http://kortlink.dk/d6ep inden den 25. november.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.