Aalborg Kommune bliver medlem af Landdistrikternes Fællesråd

[LDF] Aalborg Kommune bliver medlem af LDF pr. 1. januar 2014. Det vækker glæde hos LDF, at endnu en kommune har valgt at melde sig ind i organisationen, fordi den kan se fordele ved at være medlem, og fordi den gerne vil bakke op om LDF’s arbejde med at styrke de danske landdistrikter.   

– Aalborg er en geografisk og befolkningsmæssig stor kommune. Der bor over 200.000 borgere, og adskillige af dem kommer fra kommunens hele 86 landsbyer og lokalsamfund. Vi glæder os til samarbejdet og til at komme i dialog med politikerne i Aalborg Kommune, siger Steffen Damsgaard om indmeldelsen og fortsætter:

– Aalborg Kommune gør i forvejen meget for sine landsbyer, og at de har meldt sig ind i LDF er et bevis på, at kommunen vil noget med sine landsbyer.

Glæder sig til at blive en del af LDF
Aalborgs indmeldelse i LDF er bl.a. resultatet af et godt samarbejde mellem kommunen og dens mange landsbyer. Den nyudvalgte borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup Larsen (S) glæder sig også til det kommende samarbejde med LDF:

– I Aalborg arbejder vi tæt sammen med borgere og foreninger om at udvikle kommunens landdistrikter. Det er derfor meget naturligt at melde os ind i Landdistrikternes Fællesråd, udtaler den netop nyvalgte borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup Larsen (S) og fortsætter:

– Jeg ser frem til, at vi bliver en del af en organisation, der brænder for at sikre attraktive og velfungerende landdistrikter. Aalborg Kommune bidrager gerne med at udbrede vores mangeårige erfaringer med dette.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.