Inspirationsmøde på Nørskovgård v. Haderslev

– De første år med Bornholmske Borgerforeningers Samvirke. Læs programmet her:

Fokusgruppen for landdistrikterne inviterer til inspirationsaften mandag den 22. januar kl. 19.00 – 21.00 i Det Grønne forsamlingshus på Nørskovgård, Nørskovgårdvej 24, 6100 Haderslev

Fokusgruppen for landdistrikterne har inviteret Jørgen Hammer – formand for borgerforeningen i Nyker og initiativtager til oprettelsen af Bornholmske Borgerforeningers Samvirke (BBS) i forbindelse med kommunesammenlægningen på Bornholm i 2002.

På Bornholm har lokalsamfundene allerede gjort sig nogle lærerige erfaringer og har haft succes med etablering af Bornholmske Borgerforeningers Samvirke. I Haderslev er vi lige på trapperne med lancering af  et lignende samarbejde, men det kan på nuværende tidspunkt godt være lidt svært at se, hvad der egentligt kommer ud af det og hvordan de enkelte lokalområder bedst kan drage nytte af et tættere samarbejde på tværs af alle lokalområderne i kommunen.

Det og meget mere vil Jørgen Hammer komme ind på når han tager os gennem de første år med Bornholmske Borgerforeningers Samvirke.

Alle er velkommen!

Program:
kl. 19.00 Velkomst v/ Landdistriktskoordinator Malene Qvistgaard
kl. 19:05 Bornholmske erfaringer v/ Jørgen Hammer
kl. 20:00 Kaffe
kl. 20:20 Spørgsmål og diskussion
kl. 21:00 Afrunding

Tilmeldingsfrist: Fredag den 19. januar 2007 til:
Landdistriktskoordinator
Malene Qvistgaard
tlf.: 74 34 17 25
e-mail: maqu@haderslev.dk

Dette indlæg blev udgivet i Kalender-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *