Inspirationsmøde i Bredebro v. Tønder

– De første år med Bornholmske Borgerforeningers Samvirke. Læs programmet her:

Vi inviterer til inspirationsaften tirsdag den 23. januar kl. 19.30 i Brede Sogns Forsamlingshus, Jepsensvej 1, Bredebro.

Jørgen Hammer, formand for Borgerforeningen i Nyker og initiativtager til oprettelsen af Bornholmske Borgerforeningers Samvirke (BBS) i forbindelse med kommunesammenlægningen på Bornholm i 2002-2003 kommer til Tønder Kommune og fortæller om erfaringerne med borgerforenin-ger/lokalråd og Bornholms storkommune.
I Tønder Kommune er der i løbet af 2006 blevet etableret en del lokalråd, som kan sammenlignes med Borgerforeningerne på Bornholm. De lærerige erfaringer lokalsamfundene har gjort på Bornholm, kan vi lytte til og lære en del af, da de er lige et par år foran os.
Det kan på nuværende tidspunkt godt være lidt svært at se, hvad der egentligt kommer ud af af arbejdet i de enkelte lokalråd, og hvordan de en-kelte områder bedst kan drage nytte af et tættere samarbejde på tværs af lokalområderne i den nye store kommune.
Det og meget mere vil Jørgen Hammer komme ind på, når han tager os gennem de første år med Bornholmske Borgerforeningers Samvirke.
Efter kaffen vil der kort blive orienteret om det aktuelle landdistriktsemner, bl.a. opstartspulje for lokalråd, v/ landdistriktskonsulent Bodil Bertelsen.

Dagsorden:
19.30 Velkomst ved  Landdistriktskonsulent Bodil Bertelsen
19.35 Bornholmske erfaringer v/Jørgen Hammer
20.20 kaffe
20.45 debat
21.15 kort information om aktuelle landdistriktsemner
21.30 kom godt hjem

Alle er velkomne – deltagelse er gratis.
Venlig hilsen  
Bodil Bertelsen,
Landdistriktskonsulent.  

Dette indlæg blev udgivet i Kalender-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *