Sporenes Dag

Spor i Landskabet arrangerer Sporenes Dag søndag den 12. juni, hvor der er mulighed for på en række vandrestier at få oplevelser udover det sædvanlige. 
Frisk natur, græssende kreturer eller måske gode eksempler på vildt? Denne søndag er der 14 forskellige steder i landet, hvor du har mulighed for ikke blot at få en naturoplevelse ved at udvælge dig en af de vandrestier, som Spor i Landskabet har udstukket. Der vil også være arrangeret events udover det sædvanlige. 
Eksempelvis vil der ved sporet i Herskind være en udstilling om Hertha, Mergelgraven fra 1930’erne og fortællinger om arbejdet med genopretningen af Lyngby Å. Dertil vil der være en ca. 2 timer guidet tur på sporet.

En anden nærliggende mulighed er sporet ved Odderbæk, hvor der vil være musikalske indslag undervejs. En kulturhistorisk oplevelsestur om gravhøje, mosesagn, et gammelt engvandingsanlæg, svenskekrigene og et tidligere dambrug. Det hele krydret med fløjtespil, klassisk musik og opera samt folkemusik. Afslutning med kaffe i konfirmandstuen. Ca. 6 km.’s tur.

 Du kan blive klogere på og udvælge dig en rute via Spor i Landskabets hjemmeside

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *