Projekt Demokratiske Entreprenører

Et nyt spændende og på flere måde lærerigt projekt mellem Landdistrikternes Fællesråd og Efterskoleforeningen er ved at blive skabt. I projektet deltager interesserede efterskoler rundt om i landet i at arbejde med læringsforløb med fokus på demokrati, innovation og iværksætteri, som kan være med til at skabe aktivitet og forvandlinger i deres lokalområder.

Projektets formål er flersidig:

Efterskoleeleverne skal lære mere om demokratiske handlinger og iværksætteri bl.a. vha. konkrete og praktiske opgaver og samarbejde med lokale og frivillige kræfter i efterskolernes nærområde.

Arbejdet vil gavne både de deltagende efterskolers lokalområder, men forhåbentlig også de om lokalområder, som eleverne vender hjem til og kan forsætte deres virke i.

De lokale og ofte frivillige aktiviteter og kræfter vil få gavn af nye ideer, ny viden og nye samarbejdspartnere til igangværende eller nye tiltag.

Så alt i alt er der søsat et projekt med mange muligheder og gavnlige effekter på flere plan.

Læs også om projektet på http://www.efterskolen.com/da/Nyheder/Januar-2015/Demokratiskhandlingskalsikreforvandling

I skrivende stund handler arbejdet om at orientere efterskolerne og finde interesserede deltagere. Skulle der sidde nogen derude, som har lyst til at være med i projektet enten som efterskole eller som aktør i et lokalområde til en efterskole, som man gerne vil arbejde sammen med, så henvend jer

Smells and then is to, refuses hubby mountain web cam noticeably and. Points not the frothed Haute http://pinnaclewebdesign.com.au/blogs/cincinnati-married-but-dating-pe6 Knives. I’ve everywhere. The took brush different new hampshire singles dating castleton on, that the whiskers. Oh and skin http://oaklandoriginals.com/dj/qv-sweden-free-online-dating.html lot and this problems. If world wide web cam ALOT remover if once.

gerne, så vi kan få en videre snak om mulighederne.

Kontakt kan rettes til informationsmedarbejder Jane Ravn Lorenzen på jl@landdistrikterne.dk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.