Landdistrikternes Fællesråd ønsker positiv særbehandling

Regeringen forhandler i øjeblikket om en vækstpakke, som skal skubbe gang i aktiviteten og jobskabelsen. Det er med stor undren, at vi kan læse, at man ønsker at afskaffe den succesfulde boligjobordning – populært kaldet håndværkerfradraget – den har jo netop skabt aktivitet og jobs. Man bør gøre det stik modsatte, Landdistrikternes Fællesråd fremsætter hermed et forslag til udvidelse af ordningen – med en positiv særbehandling af ejendomme i landdistrikterne.

Læs hele forslaget her: Håndværkerfradrag-forslag

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Landdistrikternes Fællesråd ønsker positiv særbehandling

  1. Palle Isaksen skriver:

    Kære politikere.
    Håndværkerfradraget er en knippel god idé, fordi, den sætter gang i væksten og reducerer sort arbejde markant. Da det jo typisk er håndværkerne, der nyder godt af ordningen, er det også en ordning, som slår fuldt igennem i landdistriktområderne og udkantsdanmark.
    Lige som der er særligt fordelagtige ordninger for pendlere fra udkantsområderne og der er ordninger til at fjerne misligholdte, faldefærdige huse, kan der også laves ekstra fordelagtige håndværkerfradrag i udkantsområder, som gør det mere attraktivt at købe og istandsætte boliger i udkantsområderne.
    Uden at have makroøkonomiske regnemodeller til rådighed, tror jeg, at det er en ren win-win ordning, hvor det offentlige sparer flere penge ved at opretholde ordningen, end ved at fjerne den. Alene reduktionen i sort arbejde betyder, at momsindtægterne betaler gildet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *