Knækker Danmark?

Der er nu udskrevet valg, så vil man have indflydelse og mulighed for at påvirke debatterne, de politiske dagsordener og beslutninger fremadrettet, så skal man ind i kampen.

Vi opfordrer alle til at aktivt at gøre en indsats for at få landdistriktspolitikken vægtet både lokalt og nationalt af politikerne, så det bliver et fast emne både under og efter valgkampen.  

Vær med i valgkampen om ET HELT DANMARK I BALANCE

Danmark er præget af mange års ukritisk centralisering i det offentlige og satsning på de største byer og erhvervene dér. Det har skabt en skævvridning af landet og accelereret befolkningens flytning mod byerne.  

Udviklingen har haft negative konsekvenser for samfundet. Megen vækst og udvikling i landdistrikterne er gået tabt. Det har skadet både de ramte områder, men også bremset udviklingen og værdiskabelsen i hele landet.

På trods af centraliseringen og urbaniseringen har kommuner, virksomheder og borgere skabt flotte resultater, men udfordringerne er markante, og vi står aktuelt i valgkampen overfor spørgsmålet: KNÆKKER DANMARK?

Landdistrikternes Fællesråd ønsker bedre rammevilkår og udviklingsmuligheder for landdistrikterne, så der kan skabes en udvikling og vækst, der vil gavne hele samfundet.

Vi ønsker fællesskabet og sammenhængskraften tilbage i samfundet på tværs af landet. Vi ønsker ET HELT DANMARK I BALANCE. 

De danske yderområder må have forbedrede politiske rammevilkår, så udviklingsmulighederne fremmes i stedet for – som det ofte er tilfældet i dag – bliver bremset. Politikerne skal lære at prioritere hele Danmark, når de træffer beslutninger. Det vil både give en større vækst og et stærkere sammenhold i landet. 

Følg os i valgkampen – her har vi lavet en særlig valgside, hvor I bl.a. kan læse om partiernes landdistriktsudspil

Vi kan også følges på Twitter: @LDFdk. Vi poster under hashtackene #KnækkerDanmark, #dkpol, #tv2valg, #fv2015, #landdistrikterne

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.