Danmark Rundt 2015 – med Landdistrikternes Fællesråd

Som den overordnede landdistriktsorganisation her i landet er det naturligt, at Landdistrikternes Fællesråd med mellemrum kommer rundt i det lokale Danmark i landdistrikterne og møder både vores medlemmer, men også mere generelt ildsjæle, foreninger, lokalråd og kommuner.

Vi vil gerne høre om de gode eksempler lokalt, men også gode ideer til at skabe udvikling i jeres område og endelig høre om de udfordringer, som kræver kommunalpolitisk og landspolitisk handling.

Danmark Rundt 2015 – med Landdistrikternes Fællesråd markeres ved at organisationen rent fysisk kommer til de aftalte mødesteder med vores nye rullende kontor som også er indrettet med faciliteter til at afholde små møder. Med det rullende kontor og mødelokale ønsker vi at møde kommunen og borgerne lokalt!

 Campingvogn

Første del af campingvognsturneen starter allerede i maj og fortsætter rundt i nogle kommuner op til Folkemødet på Bornholm i juni måned, hvor vi selvfølgelig også tager kontoret med og knytter trådene mellem Folkemødet og de input, vi har fået rundt fra hele landet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.