Årets Landsby kåres sammen med Landdistrikternes Fællesråd

Landsforeningen Landsbyerne i Danmark har siden 1995 kåret Årets Landsby. Den historiske pris uddeles for 20. gang i 2016, og denne gang sker det i samarbejde med Landdistrikternes Fællesråd, som er den overordnede landdistriktsorganisation i Danmark.

Årets Landsby er en hæderspris der har til formål at belønne landsbyer, der i særlig grad har gjort sig bemæket inden for forskellige områder af betydning for udviklingen af de mindre lokalsamfund.   

I 2016 vil prisen blive uddelt i samarbejde med Landdistrikternes Fællesråd. Det sker som led i en konsolidering af aktiviteterne på landdistriktsområdet. Landsforeningen Landsbyerne i Danmark afhænder efterfølgende Årets Landsby til Landdistrikternes Fællesråd. 

Vi har, som den overordnede landdistriktsorganisation, et stort fokus på udviklingen af landsbyerne i Danmark, og vi er derfor glade for og stolte over at kunne videreføre Årets Landsby og på den måde belønne ildsjælene i de mindre lokalsamfund, som gør et stort arbejde for at skabe liv og udvikling lokalt“, siger Steffen Damsgaard, formand for Landdistrikternes Fællesråd.

Tidligere modtagere af Årets Landsby er: Hvilsom, Skovlund, Tise, Jordrup, Billum, Svindinge, Samsø, Bårse, Filskov, Klejtrup, Korinth, Ballum, Gjøl, Vejrup, Janderup, Horslunde, Bagenkop, Vrads og Vestervig. 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Årets Landsby kåres sammen med Landdistrikternes Fællesråd

  1. Sanne Pedersen skriver:

    Hvordan indstiller man sin landsby?

    • Hanne Bruun skriver:

      Hej Sanne – tak for din kommentar! Vi regner med at præsentere kriterierne for indstilling i starten af 2016, så du kan se dem her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *