Årets Landsby fejres ved officiel kåring


I slutningen af september blev Trekroner-området i Jammerbugt Kommune udpeget som Årets Landsby 2016. På søndag kåres landsbyen officielt.

Landdistrikternes Fællesråd og Landsforeningen Landsbyerne i Danmark indbyder pressen til officiel kåring af Trekroner som Årets Landsby 2016. Det sker søndag den 23. oktober, kl. 14.00 i Trekroner Landsbycenter, Skolevænget 3, 9690 Fjerritslev. 

Der vil være fest i byen, taler fra formanden for bedømmelseskomitteen, Annette Vilhelmsen, formanden for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard, formanden for Landsbyerne i Danmark, Carsten Abild, og Jammerbugt Kommunens borgmester Mogens Gade samt musik fra sanger Rasmus Nøhr. Landsbyen overrækkes desuden en vinderflise som minde om titlen. 

Det er Landdistrikternes Fællesråd og Landsforeningen Landsbyerne i Danmark, der hvert år belønner en landsby, der i særlig grad har gjort sig bemærket, hvilket Trekroner har gjort ved at tilbyde blandt andet gratis hus, bil, børnepasning og idræt i tre måneder til tilflyttere under navnet ‘Landsby på prøve’.

Der vil være mulighed for at tale med landsbyens borgere, som vil være tilstede under fejringen. Derudover vil der være mulighed for at få en guidet rundtur i landsbyen. 

Tilmelding til pressechef i Landdistrikternes Fællesråd Noa Jankovic, tlf. 71 708 249, e-mail:noa@landdistrikterne.dk.

 

Du kan følge link til  TV2 Nords reportage om kåringen her

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.