300 nye arbejdspladser til Vejen Kommune

 [Danske Kommuner Nyhedsmagasinet] Vejen løb med Danish Crowns kreaturslagteribyggeri foran kommuner som Varde, Ikast-Brande, Billund, Esbjerg, Kolding, Vejle, Ringkøbing-Skjern og Herning. Slagteriet placeres i Holsted i Sydjylland. Den 500 millioner kroner dyre investering giver Vejen Kommune i omegnen af 300 nye industriarbejdspladser.

– Det har været meget positivt at opleve den store interesse fra kommuner over hele landet, og derfor har vi også været grundige i vores overvejelser. Men der er rigtig mange faktorer, der spiller ind i sådan et regnestykke, og analyserne peger på, at Vejen er det bedste bud, siger direktør i Danish Crown Beef, Lorenz Hansen.

Afsmittende virkning flere steder
Vejens borgmester Egon Fræhr (V) kalder det en sejr for hele regionen. – Når så stor en virksomhed vælger at placere sig i Danmarks strategiske kryds, vil det smitte positivt af mange steder. Det viser, at vores kommune er værd at investere i, og at vi også rummer de store virksomheder, siger han.

Danish Crowns bestyrelse forventes at træffe den endelige beslutning om, hvorvidt Danmark skal have et nyt kreaturslagteri i løbet af foråret 2012. Det er blandt andet afgørende for den endelige afgørelse, at der kan etableres en konkurrencedygtig omkostningsstruktur.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til 300 nye arbejdspladser til Vejen Kommune

  1. Pingback: Landdistrikternes nyhedsmail 19. august 2011 | Lokalråd 4262 - Et lokalsamfund i udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *