Lokale udviklingsprojekter

Landdistrikternes Fællesråd

Udviklingsprojekter som gør en forskel

Erhvervsministeriet har på deres hjemmeside Liv og Land en side, som de kalder Projekter, hvorpå de beskriver projekter i landdistrikterne over hele landet, som er til gavn for henholdsvis Beskæftigelse, erhverv og turisme; Bosætning; Kultur, fritid og aktivt medborgerskab; Natur og Miljø; Offentlig og privat service samt Planlægning og udvikling.

Landdistrikternes Fællesråd samarbejder med ministeriet om at finde nye projekter til denne side på Liv og Land, samt at opdatere de eksisterende projekter. Du kan finde link til de forskellige projekter rundt om i landet på de tilhørende sider med kategorier. Du kan på undersiden Seneste nye projekter også se projekter, som endnu ikke er landet på ministeriets hjemmeside.

På nedenstående links finder du eksempler på udviklingsprojekter i landdistrikterne spredt ud over hele Danmark, som de er beskrevet på ministeriets hjemmeside Liv og Land.

Hvert projekt har gjort en forskel og været med til at skabe bedre vilkår for beboerne.

Har du i dit lokalområde et projekt, som vil passe godt ind i et af de 6 kategorier, er du meget velkommen til at kontakte os på hpb@landdistrikterne.dk så vi kan få beskrevet projektet i de rammer, som ministeriet har sat.